Welkom op de website van Werkplaats de Smidse.

De Werkplaats is ... een werkplaats. Er hangt een geur van vuur en ijzer. Het is een plek waar inspiratie aanwezig is, waar je zin krijgt om aan het werk te gaan, op je eigen manier en in uitwisseling met anderen. In dit werken en leren begeleid ik je als kunstenaar en docent. 

Op deze website vind je actuele informatie over de Smeedwerkplaats voor volwassenen en de Smeedwerkplaats voor kinderen. 
Je kunt de website op twee manieren bekijken: in tekst- en in beeldvorm. Rechts boven aan elke pagina vind je de knop ‘in tekst’ of ‘in beeld’. Daarmee kun je wisselen. Neem de tijd om te kijken. Ik hoop dat je er plezier aan beleeft.

Je vind mij niet op Facebook of Instagram, je vindt mij hier... of in de Werkplaats.

Actueel:
- Vanaf 1 juni gaan de workshops voor kinderen en volwassenen weer van start, zij het met een beperkt  aantal deelnemers vanwege de corona-preventiemaatregelen. We werken in de open lucht en hanteren een eenvoudig protocol van handen wassen, geen hand geven en afstand bewaren. Op de betreffende pagina's vind je alle informatie.
- Sinds januari 2019 is de smidse lid van de Sleipnircoöperatie; meer lezen.
- Informatieboekje over visie en achtergrond van het pedagogisch werk in de smidse.
- Wil je op de hoogte blijven van workshops en ontwikkelingen, meld je dan aan per e-mail voor de half-jaarlijkse nieuwsbrief. 
- Vertrouwelijkheidsverklaring Werkplaats de Smidse

Voor eigen werk kijk op www.eriklemmens.nl