Welkom op de website van De Werkplaats.

De Werkplaats is ... een werkplaats. Er hangt een geur van vuur en ijzer. Het is een plek waar je voelt dat inspiratie aanwezig is, waar je zin krijgt om aan het werk te gaan, op jouw individuele manier en in uitwisseling met anderen.
In dit proces van creëren en onderzoeken begeleid ik je als kunstenaar en docent. 

Op deze website vind je informatie over de Smeedwerkplaats voor volwassenen en over de Smeedwerkplaats voor kinderen. De Schilderwerkplaats heb ik voor een poos afgesloten.
Je kunt de website op twee manieren bekijken: in tekst- en in beeldvorm. Rechts boven aan elke pagina vind je de knop ‘in tekst’ of ‘in beeld’. Daarmee kun je wisselen. 
Neem de tijd om te kijken. Ik hoop dat je er plezier aan beleeft.

Actueel:
- Smeedworkshops vanaf jan. 2018 op dinsdagavond en vrijdagochtend. Kijk voor info op Smeedwerkpaats Volwassenen.
- Vanaf sept 2018 start een opleiding 'Smeden en pedagogie' voor assistent in een van de kindergroepen. Voor meer informatie kun je contact opnemen per e-mail.
- Vanaf 1 april 2017 is de smidse een samenwerking aangegaan met de Beeldhouwwinkel en Stichting Sleipnir, in de vorm van een CV, meer lezen.
- Informatieboekje over visie, achtergrond en toekomst van de smidse
- Het werk in de smidse wordt ondersteund door een Vriendenkring. Kijk voor informatie op Vriendenkring rond de Smidse.
- Wil je op de hoogte blijven van workshops en ontwikkelingen, meld je dan aan voor de half-jaarlijkse nieuwsbrief. Dat kan met een e-mail aan info[at]eriklemmens[dot]nl.
- Vertrouwelijkheidsverklaring de Smidse

Voor eigen werk kijk op www.eriklemmens.nl