Welkom op de website van Werkplaats de Smidse.

De Werkplaats is ... een werkplaats. Er hangt een geur van vuur en ijzer. Het is een plek waar je voelt dat inspiratie aanwezig is, waar je zin krijgt om aan het werk te gaan, op eigen manier en in uitwisseling met anderen.
In dit leren en werken begeleid ik je als kunstenaar en docent. 

Op deze website vind je actuele informatie over de Smeedwerkplaats voor volwassenen en de Smeedwerkplaats voor kinderen. De Schilderwerkplaats heb ik voorlopig afgerond.
Je kunt de website op twee manieren bekijken: in tekst- en in beeldvorm. Rechts boven aan elke pagina vind je de knop ‘in tekst’ of ‘in beeld’. Daarmee kun je wisselen. Neem de tijd om te kijken. Ik hoop dat je er plezier aan beleeft.

Je vind mij niet op Facebook of Instagram, je vindt mij hier... of in de Werkplaats.

Actueel:
- Vanaf sept 2018 start een opleiding 'Smeden en pedagogie' voor assistent in een van de kindergroepen. Voor meer informatie kun je contact opnemen per e-mail.
- Vanaf 1 april 2017 is de smidse een samenwerking aangegaan met de Beeldhouwwinkel en Stichting Sleipnir in de vorm van een CV, vanaf januari 2019 neemt de smidse ook deel aan de Sleipnircoöperatie; meer lezen.
- Informatieboekje over visie en achtergrond van het pedagogisch werk in de smidse.
- Wil je op de hoogte blijven van workshops en ontwikkelingen, meld je dan aan voor de half-jaarlijkse nieuwsbrief. Dat kan met een e-mail aan info[at]eriklemmens[dot]nl.
- Vertrouwelijkheidsverklaring Werkplaats de Smidse

Voor eigen werk kijk op www.eriklemmens.nl